TIPS!

Numera finns det appar på market för Iphone med kalkyler för Rotavdrag.

 

 

 

 

 

 

HUMMERKUNGEN-King of Lobster! 

 

TA Anderssons startades 1999 av Thomas Andersson Fiskebäckskil.

En trygghet som många kunder vill känna är att är att man kan få tag i hantverkarn även efter utfört arbete. TA Anderssons är den lokala firman som finns kvar så vill ni ha en trevlig hantverkare som är från Ön - ring oss för ett möte! Det går även bra att boka en förfrågan via hummerkungen@hummerkungen.se så att vi kan komma ut till er och titta närmare på jobbet som ni vill ha utfört. Inga arbeten är för små eller för stora.

 

Vi åtar oss alla typer av jobb, så som försäkringsskador, fönsterbyten, renoveringar, takbyten, altaner m. ed mera. Kontaktnätet är stort och vi har ett bra samarbete med grävare, vvs, plåtslagare, elektriker, antennfirmor så att byggnationen alltid skall bli bekymmerlös för kunden.

 

Seriösa Firmor

Vid byggnation är det viktigt att man väljer en seriös firma. TA Anderssons går de kurser/utbildningar som krävs. Senast BAS-U och BAS-P utbildning i hur man gör en arbetsmiljöplan vilket är ett lagligt krav vid byggnation. Se länk: http://www.ampguiden.net/sa/node.asp?node=76  En annan är tex behörighet att bygga ställningar. Använder man en seriös firma så har man en motpart som går att få tag i även över tid vilket naturligtvis är en stor tygghet.

 


Om ni önskar kan referenser ordnas.

 - KONTAKT 0733-123235

 

Montering av garage på Norra Skaftö 

 

 

TA Anderssons startades 1999 av Thomas Andersson Fiskebäckskil.

Inga arbeten är för små eller för stora. Ring oss för ett möte.

 

HUMMERKUNGEN.SE© 2013

www.hummerkungen.se